COVNA-The 16th of the Greater Bay Area Environmental Protection New Energy Salon Association
  • 2023. gada 01. septembris

COVNA-Lielā līča apgabala vides aizsardzības jauno enerģijas salonu asociācijas 16. vieta

Dārgie draugi Novēlu visu labu! Mūsu grupas uzņēmums COVNA oktobrī rīkos 16. salona darbību. Mēs sirsnīgi aicinām jūs piedalīties.  Tālāk ir sniegta informācija par darbībām. Laiks: 2023. gada 14. oktobris Norises vieta: Royal Marina Plaza viesnīca, Panyu rajons, Guangzhou pilsēta, Guangdong province, Ķīna Organizators: COVNA Group Co.Ltd. Objekti: ūdens attīrīšanas nozare, vides aizsardzības industr

Lasīt vairāk >>
COVNA Valve: Invitation to Visit Our Company and Explore Our High-Quality Valve Products
  • 2023. gada 22. augusts

COVNA Valve: Ielūgums apmeklēt mūsu uzņēmumu un izpētīt mūsu augstas kvalitātes vārstu produktus

Mīļš Mēs ceram, ka šī ziņa jūs labi atradīs. Mēs rakstām, lai nosūtītu jums siltu ielūgumu uz vizīti mūsu uzņēmumā COVNA Industrial Automation Co.Ltd.. Kā vērtīgs klients mēs uzskatām, ka tieša pieredze ar mūsu izcilajiem vārstu produktiem sniegs jums ieskatu kvalitātē, inovācijās un uzticamībā, kas nosaka mūsu zīmolu. Mūsu apņemšanās nodrošināt visprogresīvākos risinājumus var

COVNA Valve: Valve = Safe
  • 2023. gada 14. augusts

COVNA vārsts: vārsts = drošs

COVNA grupa ir viens no pasaules vadošajiem vārstu ražotājiem. Kā inovatīvs uzņēmums COVNA Valve ir apņēmies veikt augstas kvalitātes un augstas veiktspējas drošības vārstu produktu izpēti, izstrādi un ražošanu, kuru mērķis ir apmierināt klientu vajadzības un prasības. COVNA Valve vienmēr ir apņēmies ražot augstas kvalitātes, augstas veiktspējas drošības vārstu produktus. Lai nodrošinātu drošu

Review of the Exhibition | COVNA's New Product Release in Shanghai
  • Aprīlis 21, 2023

Izstādes apskats | COVNA jaunā produkta izlaišana Šanhajā

No 2023. gada 19. līdz 21. aprīlim Šanhajas jaunajā starptautiskajā izstāžu centrā oficiāli tika atklāta 24. Ķīnas Starptautiskā vides aizsardzības izstāde (CIEPEC). Kā viena no ietekmīgākajām vides aizsardzības izstādēm Ķīnā, Šanhajas vides aizsardzības izstāde piesaista daudzus vietējos un starptautiskos vides aizsardzības uzņēmumus un profesionāļus, lai apmeklētu un apmainītos

Lasīt vairāk >>
Invitation I 24th China International Environmental Protection Exhibition - COVNA Valve
  • 2023. gada 23. marts

Ielūgums I 24. Ķīnas starptautiskā vides aizsardzības izstāde - COVNA vārsts

Labdien, dārgie draugi. Tuvojas 24. Ķīnas starptautiskā vides aizsardzības izstāde. Mēs vēlamies uzaicināt jūs piedalīties lExpo China, kas notiks no 19. līdz 21. gada 2023. aprīlim Šanhajas Pasaules izstāžu un konferenču centrā. Mēs uz izstādi atvedīsim mūsu jaunāko katalogu un jaunus vārstu produktus. Mēs esam pārliecināti, ka jums ir arī liela interese un aizraušanās ar

Happy Chinese lunar new year in 2022-COVNA is resuming to work today
  • Februāris 10, 2022

Laimīgu Ķīnas Mēness jauno gadu 2022. gadā - COVNA šodien atsāk darbu

Laimīgu ķīniešu Mēness jauno gadu 2022. gadā - Tīģera gads Laimīgu ķīniešu Mēness jauno gadu un novēlu jums brīnišķīgu sākumu. Mēs šodien atsākam strādāt, arī ražošanas līnija atkal strādā. Laipni lūdzam jebkurā jautājumā par solenoīda vārstiem, pneimatiskajiem vārstiem un elektriskajiem vārstiem. Ķīniešu Jaungada svinības ir gada svarīgākās svinības. Ķīnieši var svinēt ķīniešu Jauno gadu